Am sărbătorit ziua copiilor, a tuturor copiilor. Pentru că la Joyplace, toți copiii sunt copii, indiferent de abilitățile lor!

Totodată astăzi am sărbătorit 6 ani de #Joyplace! 6 ani de incluziune, joacă adaptată, socializare, terapie și conectare.

La Joyplace copiii cu și fără dizabilități petrec timp împreună, alături de prietenii și familiile lor.

La petrecerea de astăzi, “Zambete de copil”, ne-a fost alături inegalabila Nicoleta Rusu, de la TĂPUŞELE care știe “să fie” pur și simplu cu copiii noștri. Ne-a povestit “Aventurile unui fir de nisip”, iar copiii au fost pe rând actori, amuzându-se copios ca întotdeauna. Nicoleta a încheiat cu un atelier în care cei mici au confecționat un peștișor cu solzi sclipitori.

A urmat o serie de jocuri adaptate pentru nevoile copiilor cu dizabilități, ghidate de vechea noastră prietenă, Corina Rusu, ergoterapeut de la Asociatia pentru adaptare la viata Magicland. S-au angrenat inclusiv în concursuri pe echipe, în care fiecare și-a adus contribuția dupa propriile puteri.

Mulțumim PizzaMania – Bucuresti pentru că ați fost alături de noi astăzi! 🤗

Mulțumim de asemenea sponsorilor recurenți ai spațiului Joyplace, care ne-au susținut de la deschidere și până în prezent: Apa Nova Bucureşti, Evoclima Sistem și OOPY ARHITECTURA.